Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2) (Catalan Edition) por Ana Punset

Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2) (Catalan Edition) por Ana Punset
Titulo del libro : Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : February 7, 2019
Autor : Ana Punset
Editor : MONTENA

Obtenga el libro de Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2) (Catalan Edition) de Ana Punset en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Ana Punset con Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2) (Catalan Edition)

«Estic fent realitat el somni de viure a Nova York mentre estudio per ser escriptora, i l'Hugo m'ha confessat que vol estar amb mi! Tot seria perfecte si no fos perquè he de ser sincera i explicar tota la veritat a l'Alma. No vull més secrets, però... com puc fer front a la realitat sense perdre res pel camí?»

#NewYorkAcademy

La Sofia està vivint un moment meravellós i no podria ser més feliç. Però en tornar a Brooklyn després de passar uns dies a València, ha de tocar de peus a terra i fer front a una cosa que ha estat posposant: explicar-li a l'Alma, la seva millor amiga, que ha començat a sortir amb l'Hugo, l'amor platònic de l'Alma. No és una conversa fàcil i els secrets fan que la situació a la residencia es torni d'allò més tensa.

La Sofia haurà d'esforçar-se al màxim per estar a prop dels seus amics mentre intenta treure el millor de la seva poesia per guanyar un concurs d'escriptura que organitza l'acadèmia.