Vihreä politiikka (Finnish Edition) por Osmo Soininvaara

Vihreä politiikka (Finnish Edition) por Osmo Soininvaara
Titulo del libro : Vihreä politiikka (Finnish Edition)
Fecha de lanzamiento : July 9, 2012
Autor : Osmo Soininvaara
Número de páginas : 166
Editor : Kustannusosakeyhtiö Teos

Descargue o lea el libro de Vihreä politiikka (Finnish Edition) de Osmo Soininvaara en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Osmo Soininvaara con Vihreä politiikka (Finnish Edition)

Vihreä politiikka on Osmo Soininvaaran terävä, hauska ja perusteellinen selvitys vihreästä politiikasta. Mistä oli alun perin kysymys ja mitä on tapahtunut vihreiden tavoitteille, kun puolue on kasvanut vaihtoehtoliikkeen teeilloista hallituksen kabinetteihin? Onko taloudellisen kasvun kritiikki uhrattu kestävyysvajeen torjumiselle? Vastustavatko kaikki vihreät ydinvoimaa?

Samalla kun Soininvaara käsittelee vihreiden keskeisimpiä kysymyksiä maltillisesta kulutuksesta tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen, hän käy läpi omaa suhtautumistaan vihreään politiikkaan. Hän nostaa pöydälle vihreiden kipupisteitä, kuten luonnonsuojelun ja säästävän kaupunkirakenteen välistä ristiriitaa. Kirja on kerrassaan pakollista luettavaa jokaiselle ajattelevalle kansalaiselle!