Elemental 1. Veus Llibre D'exercicis I Gramàtica por Marta Mas Prats

Elemental 1. Veus Llibre D'exercicis I Gramàtica por Marta Mas Prats
Titulo del libro : Elemental 1. Veus Llibre D'exercicis I Gramàtica
Fecha de lanzamiento : July 1, 2015
Autor : Marta Mas Prats
Número de páginas : 148
ISBN : 8498837596
Editor : L'Abadia De Montserrat

Elemental 1. Veus Llibre D'exercicis I Gramàtica de Marta Mas Prats está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Marta Mas Prats con Elemental 1. Veus Llibre D'exercicis I Gramàtica

Veus és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d'acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d'Europa.
Es un mètode basat en l'ensenyament per tasques. Les unitats estan seqüenciades de manera que la suma d'activitats possibilita la realització de la tasca final, com a activitat global comunicativa. S'hi treballen, de manera integrada, totes les habilitats lingüístiques, i la gramàtica i el lèxic necessaris per a cada objectiu proposat.
Va adreçat a persones adultes de procedències i cultures diverses, ja visquin als Països Catalans, ja estudiïn català des dels seus llocs d'origen, i a alumnes de secundària (2n cicle d'ESO i nivells superiors) també de procedències i cultures diverses.
Elemental és el títol amb que el Consorci per a la Normalització Lin¬güística, titula una sèrie de 3 llibres: Elemental 1, Elemental 2 i Elemen¬tal 3, que abasten els continguts del nivell B 1 (B1.1, B1.2, B11.3) del Marc europeu comú de referència.